Privacy Policy

Hvem vi er

Nettstedsadressen vår er: http://edtechreview.net. En nettside drevet av firmaet Nordland Webteknikk.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarformularet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage søppelpost.

En anonymisert streng opprettet fra din e-postadresse (også kalt en hash) kan bli gitt til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Personvernpolicyen for Gravatar-tjenesten er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av din kommentar, vil profilbildet ditt være synlig for publikum i sammenheng med din kommentar.

Medier

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd lokasjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut eventuelle lokasjonsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for din bekvemmelighet slik at du ikke trenger å fylle inn dine detaljer igjen når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og kastes når du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, vil vi også opprette flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og valgene for skjermdisplayet ditt. Påloggingskapsler varer i to dager, og skjermvalgskapsler varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen din vare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil påloggingskapslene fjernes.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og indikerer bare innleggets ID til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ekstra tredjeparts sporing og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert sporing av din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler dine data med

Hvis du ber om en tilbakestilling av passordet, vil din IP-adresse bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi beholder dine data

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og metadataene dens beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderasjonskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også de personlige opplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette personlig informasjon når som helst (unntatt at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dine data

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av de personlige dataene vi har om deg, inkludert all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personlige data vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine data blir sendt

Besøkendes kommentarer kan bli sjekket gjennom en automatisk søppelpostdeteksjonstjeneste.